Špenátový předkrm
20 min.
Ingredience
- 50gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaKoriandr mletý
- 500gramůŠpenát listový čerstvý
- 100gramůŠunka dušená
- 4stroužkyČesnek
- 120gramůSalám uherský
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
748 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
25 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Cukr
584 mg
Postup přípravy
- 1Očištěný a omytý čerstvý špenát krátce spaříme ve vroucí vodě a necháme okapat.
- 2V pánvi na rozehřátém másle osmahneme oloupaný, nadrobno nasekaný česnek, přidáme špenát, osolíme, opepříme a okořeníme nadrceným koriandrem.
- 3Špenát upravíme na talíře, obložíme vždy plátkem šunky, plátky salámu a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.