Špenátový salát s krevetami

25 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
336 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
30 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
758 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu nakrájíme na kostičky a opečeme na pánvi do růžova. Přidáme rozmrazené krevety a za občasného promíchání opékáme asi 2 minuty.
  • 2
    Poté přilijeme ocet, olej, přidáme hořčici, sardelovou pastu, promícháme a necháme prohřát.
  • 3
    V míse smícháme omyté a osušené špenátové listy s plátky očištěných žampionů. Zalijeme směsí z pánve, chvíli necháme stát, promícháme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.