Špenátový salát s rajčaty

30 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
161 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
7 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
7 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme ve vodě natvrdo.
  • 2
    Očištěné a omyté špenátové listy spaříme asi 3 minuty v osolené vodě, scedíme je a upravíme na mísu.
  • 3
    Z octa, oleje, oloupané, nasekané cibule, soli, pepře a cukru připravíme zálivku a nalijeme ji na špenátové listy.
  • 4
    Salát ozdobíme plátky omytých rajčat a posypeme natvrdo uvařeným, nasekaným vejcem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.