Špenátový salát s uzenou rybou
7 min.
Ingredience
- 700gramůŠpenát listový čerstvý
- 300gramůLosos uzený
- 1lžičkaHořčice
- 1lžíceOcet vinný
- 2lžíceOlej jedlý parafinový
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
156 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
4 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Čerstvý listový špenát propláchneme studenou vodou, osušíme a rozdělíme na talíře.
- 2Uzenou rybu nakrájíme na nudličky a restujeme na pánvi asi 2 minuty. Potom nudličky rozdělíme na špenát.
- 3Salát zakapeme zálivkou umíchanou z hořčice, octa, parafinového jedlého oleje, soli a pepře.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.