Špenátový salát ze Španělska
20 min.
Ingredience
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
117 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
9 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Omytá rajčata nakrájíme na kolečka. Oloupanou cibuli drobně nasekáme, česnek prolisujeme do vhodné nádoby. Přidáme olej, ocet, sůl, pepř a nasekanou chilli papričku. Všechny suroviny dobře prošleháme a připravíme zálivku, kterou přelijeme rajčata. Špenátové listy důkladně propereme, osušíme a těsně před podáváním nakrájíme na tenké pásky, které přimícháme do salátu.
- 2Hotový salát podle porci rozdělíme na jednotlivé talíře, povrch posypeme nasekaným koprem a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.