Špíz z jehněčí kýty marinované v černém pivu

32 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
916 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
70 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kýtu očistíme, odblaníme a nakrájíme na kostky, opepříme a osolíme a vložíme do marinády.
  • 2
    Maso pod fólií necháme přes noc marinovat.
  • 3
    Druhý den nakrájíme slaninu na plátky, cibuli na kolečka a spolu s masem střídavě napichujeme na jehly.
  • 4
    Vše potřeme olejem a grilujeme. Během grilování potíráme marinádou.
  • 5
    Marinádu připravíme smícháním rozdrceného česneku s pivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.