Špíz ze svíčkové na pohance

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1669 kcal
Bílkoviny
91 g
Tuky
83 g
Sacharidy
134 g
Vláknina
19 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky, slaninu nakrájíme na kostičky a oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka. Na jehlu střídavě napichujeme maso, cibuli a slaninu. Špíz zprudka opečeme na pánvi na rozpáleném oleji. Do výpeku v pánvi přidáme kečup a worcester. Pohanku spaříme vroucí vodou a podusíme v mírně osolené vodě doměkka. Osolíme, opepříme, ochutíme prolisovaným česnekem a majoránkou. Špíz položíme na pohanku, přelijeme ochuceným výpekem, posypeme nastrouhaným sýrem a ozdobíme omytými, na dílky nakrájenými rajčaty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.