Špízy s bůčkem v alobalu
60 min.

Ingredience
- 4kusyCibule
- 400gramůVepřový bok
- 150gramůKlobása debrecínská
- 2lžíceOlej stolní
- 150gramůHouby čerstvé
- 2kusyBrambory
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
807 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
72 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Omytý bůček nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a necháme asi 3 hodiny proležet.
- 2Cibuli nakrájíme na čtvrtky, houby a brambory na menší kousky. Vše osolíme a opepříme.
- 3Plátky bůčku napícháme střídavě s kolečky klobásy, s cibulí, s bramborami a houbami na 4 jehly (nebo špejle), položíme na olejem potřený alobal a dobře zabalíme. Pečeme asi 40 minut.
- 4Podáváme v alobalu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.