Špízy s bůčkem v alobalu

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
807 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
72 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytý bůček nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a necháme asi 3 hodiny proležet.
  • 2
    Cibuli nakrájíme na čtvrtky, houby a brambory na menší kousky. Vše osolíme a opepříme.
  • 3
    Plátky bůčku napícháme střídavě s kolečky klobásy, s cibulí, s bramborami a houbami na 4 jehly (nebo špejle), položíme na olejem potřený alobal a dobře zabalíme. Pečeme asi 40 minut.
  • 4
    Podáváme v alobalu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.