Špízy z tresky a papriky
28 min.
Ingredience
- 800gramůTreska aljašská
- 80mililitrůCitronová šťáva
- 2lžičkyOregano sušené
- 90gramůPaprika červená
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 120gramůCibule
- 100mililitrůOmáčka tatarská
- 90mililitrůOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
508 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
37 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Rybu pokrájíme na větší kostičky, papriku a cibuli očistíme. Dužinu papriky pokrájíme na kousky 2,5cm x 2,5 cm, cibuli nakrájíme na osminky.
- 2Z olivového oleje, citronové šťávy, oregana, soli a pepře umícháme marinádu, do které naložíme na 5 minut kousky ryby. Poté ryby střídavě s paprikou a cibulí napichujeme na špejle, připravené špízy ogrilujeme na grilovací pánvi po dobu 8 minut. V polovině doby grilování špízy otočíme. Servírujeme s tatarskou omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.