Srbská pljeskavice

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
348 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
27 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
334 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mleté vepřové a hovězí maso dáme do mísy, přidáme nakrájenou cibuli, drobně nakrájené feferonky, utřený česnek se solí, sůl a pepř.
  • 2
    Vše dobře promícháme rukou.
  • 3
    Když se dobře promíchané maso lehce odděluje od ruky, uděláme si masové placky silné 1 cm.
  • 4
    Placky grilujeme na roštu nebo smažíme na rozpáleném oleji v pánvi.
  • 5
    Hotové pljeskavice mají zlatohnědou kůrku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.