Srbské filé ze svíčkové
20 min.
Ingredience
- 240gramůHovězí svíčková
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 10gramůMáslo čerstvé
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
202 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
4 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
145 mg
Cukr
50 mg
Postup přípravy
- 1Hovězí svíčkovou omyjeme a nakrájíme na vysoké bifteky.
- 2Maso lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Bifteky grilujeme po každé straně asi 4 minuty, aby uvnitř byly růžové.
- 3Hotové maso potřeme utřeným česnekem se solí a navrch položíme kousek másla.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.