Srdíčkové rizoto
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1špetkaPepř černý mletý
- 400gramůHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
- 400gramůKuřecí srdíčka
- 1špetkaSůl
- 2lžíceOlej olivový extra panenský
- 1špetkaKoření grilovací
- 1kostkaBujón hovězí
- 1hrnekRýže loupaná
- 0,5litrVoda pitná
- 30gramůSýr Eidam cihla 40%
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
598 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
20 g
Sacharidy
69 g
Vláknina
7 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Zpěníme na oleji cibuli, posypeme kořením, přidáme nakrájená kuřecí srdíčka a dusíme.
- 2Přidáme vypranou rýži, dva hrnky vody, bujon a dusíme.
- 3Přidáme hrášek a necháme přejít varem. Vypneme příkon tepla a pokrm necháme chvíli dojít.
- 4Promícháme a posypeme strouhaným sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.