Srnčí biftek
30 min.
Ingredience
- 240gramůSrnčí kýta
- 5gramůPetržel - nať
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 20gramůOlej stolní
- 2kusyCibule
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
321 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
14 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Omytou, dobře odleželou kýtu nakrájíme na silnější plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Proložíme na plátky nakrájenou cibulí a petrželovou natí. Necháme asi 2 hodiny v chladu.
- 2Potom maso vyjmeme z cibule a zprudka je opečeme na oleji po každé straně asi 5 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.