Srnčí biftek minutka
40 min.
Ingredience
- 600gramůSrnčí kýta
- Marináda
- 5kusůVejce slepičí
- 2lžíceHořčice
- 1lžičkaPaprika mletá pálivá
- 20gramůKari koření
- 6stroužkůČesnek
- 1lžíceOmáčka pikantní worcesterová
- 1decilitrOlej olivový extra panenský
- 2lžíceKečup ostrý
- 1lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
607 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
38 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
771 mg
Postup přípravy
- 1Do mísy rozklepneme vejce, přidáme hořčici, posypeme pálivou paprikou, kari kořením, dáme oloupaný, na kolečka nakrájený česnek, přilijeme worcester, kečup, olej.
- 2Maso nakrájíme na plátky, lehce přes fólii naklepeme a naskládáme do mísy, ve které máme připravenou marinádu. Naloženou směs dáme na chladné místo na celou noc marinovat.
- 3Bifteky vyjmeme z marinády a s co největším množství marinády je na pánvi zprudka restujeme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.