Srnčí biftek minutka

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
607 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
38 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
771 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy rozklepneme vejce, přidáme hořčici, posypeme pálivou paprikou, kari kořením, dáme oloupaný, na kolečka nakrájený česnek, přilijeme worcester, kečup, olej.
  • 2
    Maso nakrájíme na plátky, lehce přes fólii naklepeme a naskládáme do mísy, ve které máme připravenou marinádu. Naloženou směs dáme na chladné místo na celou noc marinovat.
  • 3
    Bifteky vyjmeme z marinády a s co největším množství marinády je na pánvi zprudka restujeme doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.