Srnčí guláš na kmíně

120 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
652 kcal
Bílkoviny
69 g
Tuky
23 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Srnčí maso nakrájíme na kostky, cibuli oloupeme a pokrájíme nadrobno, česnek prolisujeme.
  • 2
    V hrnci rozpustíme sádlo, přisypeme cibuli, osmahneme, přisypeme celý kmín, kostky masa, orestujeme a podusíme ve vlastní šťávě. Necháme vysmahnout na tuk, zasypeme mletou paprikou, rozpustíme v tuku, podlijeme vývarem ze srnčích (nebo z hovězích) kostí, osolíme, opepříme, přidáme kousek feferonky a dusíme do měkka. Guláš zahustíme jíškou, dochutíme česnekem, majoránkou a dodusíme.
  • 3
    Podáváme v hlubokých talířích s polévkovou lžící, doplníme čerstvým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.