Srnčí guláš s brusinkami

110 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
726 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
30 g
Sacharidy
69 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Odblaněné maso nakrájíme na větší kostky, olupanou cibuli nadrobno, brusinkový kompot scedíme, česnek prolisujeme.
  • 2
    V hrnci rozpálíme olej a usmažíme na něm cibuli do zlatova. Přisypeme kmín, osmahneme, zasypeme paprikou, necháme rozpustit, vložíme do hrnce, maso, promícháme, krátce orestujeme. Zalijeme vývarem ze srnčích nebo hovězích kostí, osolíme, opepříme a dusíme téměř do měkka. Ochutíme česnekem, přidáme brusinky, dochutíme Podravkou, zahustíme tmavou jíškou a dodusíme.
  • 3
    Guláš podáváme s houskovým knedlíkem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.