Srnčí guláš v kečupu

110 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
493 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
18 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu bez kůže nakrájíme na menší kostičky, cibuli oloupeme, pokrájíme nadrobno, srnčí maso na menší kousky, česnek prolisujeme.
  • 2
    Maso osolíme, opepříme a posypeme hladkou moukou. V hrnci rozpálíme olej, přidáme slaninu a osmahneme, přisypeme maso, rychle osmažíme, přidáme cibuli, mletou papriku, podlijeme vodou, okořeníme bobkovým listem a dusíme nejméně hodinu. Přidáme kečup, česnek, majoránku, přilijeme bílé víno, dochutíme solí, pepřem a dodusíme. Hustotu guláše regulujeme vodou.
  • 3
    Guláš podáváme s vařeným bramborem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.