Srnčí hřbet na brusinkách

125 min.

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
551 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
33 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Umyté maso rozkrájíme na větší plátky, nožem opatrně naklepeme, potřeme máslem a skládáme na pekáč, osolíme, opepříme, posypeme sladkou paprikou. Přidáme tymián a worcester, zalijeme vývarem, pekáč přiklopíme vrchním dílem, dáme do vyhřáté trouby a za stálého podlévání pečeme přibližně 100 minut.
  • 2
    Když je maso skoro měkké, zalijeme ho vínem a necháme dopéct.
  • 3
    Dopečené měkké maso z pekáče vyjmeme, do šťávy v pekáči vylijeme brusinky a zamícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.