Srnčí játra s cibulkou
30 min.
Ingredience
- 600gramůJátra srnčí
- 150gramůCibule
- 6gramůSůl
- 2gramyPepř černý mletý
- 100gramůMáslo čerstvé
- 60gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 120gramůOkurky nakládané
- 80gramůHořčice
- 200gramůChléb pšeničný (bílý)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
957 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
69 g
Sacharidy
72 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Srnčí játra odblaníme, očistíme a nakrájíme na plátky, cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.
- 2V pánvi rozehřejeme máslo, játra opepříme, obalíme v hladké mouce, vložíme do pánve a smažíme po obou stranách, až budou játra měkká. Játra vyndáme, do výpeku v pánvi nasypeme cibuli a orestujeme.
- 3Játra osolíme, upravíme na talíře, posypeme cibulkou, doplníme hořčicí, kyselou okurkou a podáváme s chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.