Srnčí játra s cibulkou

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
957 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
69 g
Sacharidy
72 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Srnčí játra odblaníme, očistíme a nakrájíme na plátky, cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme máslo, játra opepříme, obalíme v hladké mouce, vložíme do pánve a smažíme po obou stranách, až budou játra měkká. Játra vyndáme, do výpeku v pánvi nasypeme cibuli a orestujeme.
  • 3
    Játra osolíme, upravíme na talíře, posypeme cibulkou, doplníme hořčicí, kyselou okurkou a podáváme s chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.