Srnčí kapsa plněná

45 min.
Česká republika
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
791 kcal
Bílkoviny
64 g
Tuky
39 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Srnčí maso z kýty odblaníme, nakrájíme na plátky a dobře rozklepeme. Žampiony a hermelín nakrájíme na plátky. Maso osolíme, opepříme, na každý plátek položíme plátek hermelínu, žampiony osmahneme na másle, okmínujeme, vyndáme z pánve a rozdělíme na hermelín. Plátky masa přeložíme napůl, zpevníme párátky, obalíme v mouce, namočíme ve vejcích rozkvedlaných s troškou mléka, nakonec obalíme ve strouhance. V pánvi rozehřejeme olej, přiložíme srnčí kapsy a zvolna smažíme ze všech stran.
  • 2
    Jako příloha je vhodná bramborová kaše.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.