Srnčí kýta s houbami a cuketou
25 min.
Ingredience
- 600gramůSrnčí kýta
- 150gramůCuketa
- 200gramůHouby čerstvé
- 200mililitrůVoda pitná
- 100gramůCibule
- 2kusyFeferony
- 2stroužkyČesnek
- 80gramůKečup
- 80mililitrůOlej rostlinný
- 80mililitrůHovězí vývar základní
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
479 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
25 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Cuketu očistíme a nakrájíme na kostičky, cibuli nakrájíme na kolečka, houby nakrájíme na kostky, uvaříme ve vodě a scedíme. Feferonky zbavíme semen a nakrájíme na nudličky, česnek propasírujeme, maso nakrájíme na nudličky.
- 2Na rozpáleném oleji osmažíme maso, přidáme cibuli, cuketu, houby, pepř a sůl a pět minut restujeme. Poté vmícháme kečup, česnek, feferonky, přilijeme vývar a dobře provaříme. Podáváme teplé.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.