Srnčí kýta s paprikami na víně

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
537 kcal
Bílkoviny
67 g
Tuky
21 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na kostky, cibuli najemno, papriky zbavíme semen, nakrájíme na nudličky a osmažíme na oleji.
  • 2
    Na sádle zpěníme cibuli, přidáme maso, sůl, pepř a osmažíme. Maso zasypeme paprikou, kari kořením, zamícháme, zalijeme 400 ml vývaru a pod poklicí dusíme, až je maso poloměkké. Šťávu zredukujeme, zasypeme moukou, zamícháme a orestujeme. Poté zašleháme víno, zbylý vývar a dusíme, až je maso měkké. Na závěr vmícháme smetanu, osmažené papriky a necháme prohřát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.