Srnčí maso s brokolicí a datli

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
511 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
31 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
2 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse smícháme sůl, pepř a mouku. Maso pokrájíme na drobné plátky a ve směsi v misce maso obalíme. Slaninu pokrájíme na nudličky. Datle zbavíme pecek.
  • 2
    Wok pánev rozpálíme na prudkém ohni a nalijeme do ní olej. Do pánve vložíme maso a dvě minuty ho smažíme do zlatohněda. Poté vyndáme a dáme stranou. Do pánve nasypeme brokolici a pět minut ji za stálého míchání smažíme, dokud není měkká. Poté přidáme semínka, datle, slaninu a kečup.
  • 3
    Do pánve nalijeme víno, vývar a přidáme skořici s masem. Další dvě minuty mícháme a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.