Srnčí maso se žampiony na víně

75 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
267 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
10 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso očistíme a nakrájíme na kostky. Cibuli pokrájíme na drobno, česnek na tenké plátky, petrželovou nať posekáme najemno.
  • 2
    V hlubokém rendlíku rozehřejeme olej, vložíme do něj maso, cibuli, česnek a za stálého míchání orestujeme. Poté směs osolíme, opepříme, podlijeme vývarem, vínem a pod pokličkou na mírném plameni dusíme. Když je maso téměř měkké, přimícháme žampiony. Po deseti minutách vmícháme sojovou omáčku a jogurt.
  • 3
    Hotové maso posypeme petrželovou natí a podáváme s rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.