Srnčí medailónky

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
694 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
46 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
557 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso umyjeme, nakrájíme na medailónky, které osolíme, opepříme, přes fólii naklepeme a v pánvi na rozpáleném oleji opečeme z obou stran.
  • 2
    Opečené vyndáme z pánve a do zbylého omastku přidáme máslo, vsypeme nastrouhanou chlebovou kůru, přidáme na kolečka nakrájený česnek, zalijeme vínem a ještě necháme na plotně, aby se vypařilo víno. Nakonec dochutíme citrónovou a mandarinkovou šťávou.
  • 3
    Medailónky upravíme na talíře a polijeme výpečkem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.