Srnčí mleté řízečky

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
489 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
17 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
1 g
Cukr
926 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Srnčí maso umeleme na masovém strojku, vložíme do misky, cibuli nakrájíme nadrobno a přidáme k masu. Osolíme, opepříme, přisypeme koření na zvěřinu, přidáme vejce, trošku vody a důkladně promícháme.
  • 2
    Z masového těsta tvoříme menší placičky, které obalíme v mouce, zprudka osmažíme v pánvi na oleji, vyskládáme do pekáčku, přidáme lžíci másla a pečeme asi půl hodiny.
  • 3
    Řízečky upravíme na talíře, doplníme kyselou okurkou, hořčicí a podáváme s chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.