Srnčí plátky na cibuli

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
639 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
23 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Odblaněnou srnčí kýtu bez kosti nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme paprikou a obalíme v hladké mouce. Jednu cibuli pokrájíme nadrobno, zbytek rozkrájíme na osminky, česnek oloupeme, krájíme na tenké plátečky. V pánvi rozehřejeme sádlo, přidáme drobnou cibuli, osmahneme, přiložíme plátky masa a osmažíme z obou stran do zlatova. Maso vyndáme, do pánve nasypeme česnek, osmažíme, přidáme osminky cibule, orestujeme ze všech stran.
  • 2
    Maso upravíme na talíře, obložíme cibulovou směsí, podáváme s chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.