Srnčí plátky na majoránce

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
350 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
16 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
901 mg
Cukr
677 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z očištěné srnčí kýty nakrájíme 2 plátky, odblaníme je, naklepeme, osolíme a opepříme. Maso potřeme rozemnutou majoránkou a opečeme z obou stran na oleji. Mírně podlijeme vodou a dusíme do měkka.
  • 2
    Před koncem dušení zaprášíme moukou, znovu podlijeme a dodusíme.
  • 3
    Na talíři potřeme plátky masa hořčicí a posypeme oloupanou, na kroužky nakrájenou cibulí.
  • 4
    Podáváme s rýží a brusinkovým kompotem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.