Srnčí plátky zapečené se slaninou

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
600 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
30 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Odblaněné srnčí maso z kýty nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, slaninu bez kůže nakrájíme na plátky, cibuli nadrobno, česnek prolisujeme. Plátky masa potřeme česnekem, do pekáčku na dno vyskládáme polovinu slaniny, na ni položíme plátky masa, zasypeme cibulí a navrch opět položíme plátky slaniny. Přidáme máslo, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi 45 minut. Podle potřeby podléváme vodou.
  • 2
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.