Srnčí plátky zapečené se zeleninou

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
633 kcal
Bílkoviny
59 g
Tuky
32 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Srnčí kýtu zbavíme blan, maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme, česnek prolisujeme, žampiony nakrájíme na plátky, cibuli nadrobno, pórek na kolečka, červenou papriku bez jádřince na proužky, uzený sýr nastrouháme najemno.
  • 2
    V pánvi rozpálíme olej, plátky masa potřeme čenekem a na oleji osmažíme z obou stran. Pekáček vymažeme máslem, vložíme do něj maso, zeleninu a žampiony spolu promícháme a zasypeme maso v pekáčku, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme čtvrt hodiny. Nyní posypeme strouhaným sýrem, přilijeme smetanu a pečeme ještě 5 minut.
  • 3
    Pokrm rozdělíme na talíře a podáváme s bramborovou kaší.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.