Srnčí plec dušená v zelenině

120 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
797 kcal
Bílkoviny
65 g
Tuky
44 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a odblaněné maso nakrájíme na menší plátky, osolíme, opepříme, papriku bez jádřince pokrájíme na proužky, rajčata oloupeme a rozkrájíme na kostičky, žampiony na plátky. V hrnci rozehřejeme sádlo, přisypeme maso, osmahneme, přidáme mletou pálivou papriku, necháme rozpustit, podlijeme rajčatovou šťávou a zvolna dusíme přibližně 40 minut. Přidáme papriku, rajčata, žampiony a dusíme do měkka. Pokrm zjemníme smetanou, dochutíme podravkou, provaříme a odstavíme.
  • 2
    Pokrm rozdělíme na talíře, doplníme dušenou rýží a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.