Srnčí pomazánka

90 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
357 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
29 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
873 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Srnčí odřezky nakrájíme na malé kousky, cibuli nadrobno, slaninu na drobné kostičky. V pekáčku na oleji zpěníme 2/3 cibule, přisypeme slaninu, osmahneme, podlijeme troškou vody, přidáme kousky srnčího masa, osolíme, opepříme, pekáč vložíme do trouby a pečeme doměkka. Po vychladnutí vše umeleme na masovém strojku, vložíme do misky, přisypeme zbytek cibule, přidáme máslo, hořčici, podle chuti dosolíme a důkladně promícháme.
  • 2
    Pomazánku mažeme na chleba a zdobíme plátky kyselé okurky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.