Srnčí pomazánka
90 min.
Ingredience
- 400gramůSrnčí maso
- 200gramůCibule
- 200gramůSlanina vepřová
- 50gramůMáslo čerstvé
- 8gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 40gramůHořčice
- 30gramůOkurky nakládané
- 40gramůOlej slunečnicový
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
357 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
29 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
873 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Srnčí odřezky nakrájíme na malé kousky, cibuli nadrobno, slaninu na drobné kostičky. V pekáčku na oleji zpěníme 2/3 cibule, přisypeme slaninu, osmahneme, podlijeme troškou vody, přidáme kousky srnčího masa, osolíme, opepříme, pekáč vložíme do trouby a pečeme doměkka. Po vychladnutí vše umeleme na masovém strojku, vložíme do misky, přisypeme zbytek cibule, přidáme máslo, hořčici, podle chuti dosolíme a důkladně promícháme.
- 2Pomazánku mažeme na chleba a zdobíme plátky kyselé okurky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.