Srnčí ragú se zeleninou

90 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
732 kcal
Bílkoviny
61 g
Tuky
27 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Odblaněné maso z kýty nakrájíme na kostičky, slaninu bez kůže na nudličky, očištěnou mrkev, petržel a celer nastrouháme nahrubo, cibuli nakrájíme nadrobno, jalovec, nové koření a celý pepř v hmoždíři roztlučeme.
  • 2
    V hrnci rozškvaříme slaninu, přidáme máslo, kořenovou zeleninu, cibuli, zpěníme, přidáme maso, osolíme, okořeníme kořením z hmoždíře, přidáme tymián, podlijeme troškou vody a dusíme téměř doměkka. Posypeme moukou, přimícháme kečup, přilijeme červené víno a dodusíme. Jako příloha jsou vhodné knedlíky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.