Srnčí salát se sýrem a křenem

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
339 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
15 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvaříme brambory ve slupce, slijeme a necháme prochladnout. Srnčí maso vložíme do vroucí vody a uvaříme doměkka. Cibuli nakrájíme na tenká kolečka, sýr nahrubo nastrouháme, okurku nakrájíme na kostičky, očištěný křen nastrouháme, uvařené brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky a srnčí maso rovněž.
  • 2
    Všechny suroviny smícháme v míse s hořčicí, kysanou smetanou, majonézou, solí a pepřem. Pod fólií necháme salát v chladničce uležet.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.