Srnčí steak
30 min.
Ingredience
- 240gramůSrnčí kýta
- 4lžíceVíno červené
- 10gramůOlej stolní
- 5gramůPetržel - nať
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 10gramůMáslo bylinkové
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
276 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
12 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
145 mg
Cukr
81 mg
Postup přípravy
- 1Omytou kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a zakapeme červeným vínem. Necháme asi 2 hodiny odležet v chladu.
- 2Potom maso zprudka opečeme na oleji. Na každou porci položíme kousek bylinkového másla.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.