Srnčí steaky na grilu

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
80 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
3 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
615 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do pekáče vložíme očištěné plátky masa. Ve sklenici se šroubovacím uzávěrem smícháme olej, vinný ocet, víno, cukr, drobně posekanou petrželku a tymián, nakrájenou cibuli, hořčici, bobkový list, sůl a pepř. Sklenicí třepáme, aby se vše spojilo. Marinádou přelijeme srnčí maso a přikryjeme. Necháme v lednici přes noc. Občas maso obrátíme.
  • 2
    Maso grilujeme po každé straně 2 minuty, poté přesuneme na menší žár a pečeme 10 minut po každé straně. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.