Srnčí sýrová pomazánka
15 min.
Ingredience
- 500gramůSrnčí maso pečené
- 60gramůCibule
- 120gramůMáslo čerstvé
- 100gramůSýr Ementál (Primátor)
- 20gramůHořčice
- 6gramůSůl
- 2gramyPepř černý mletý
- 1špetkaMuškátový oříšek
- 20mililitrůVíno bílé
- 300gramůVeka
- 30gramůPaprika sterilovaná
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
506 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
24 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
385 mg
Cukr
470 mg
Postup přípravy
- 1Srnčí pečené maso umeleme na masovém strojku, cibuli nakrájíme nadrobno, sýr nastrouháme najemno. Maso vložíme do mísy, osolíme, opepříme, zakápneme kořeněným bílým vínem, přidáme strouhaný sýr, špetku muškátu, 1 lžíci hořčice, cibuli, máslo a všechno spolu důkladně promícháme.
- 2Pomazánku mažeme na plátky bílé veky a zdobíme proužky nakládané papriky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.