Staré brambory s petrželí
30 min.
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
145 kcal
Bílkoviny
6 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 mg
Postup přípravy
- 1Brambory omyjeme, očistíme, odstraníme klíčky a všechna nazelenalá místa. Opět omyjeme, nakrájíme na stejně velké kusy. Zalijeme horkou vodou a současně přistavíme asi 1 l vody na oheň.
- 2Povaříme brambory deset minut, scedíme a ihned zalijeme druhou vařící vodou, osolíme, přidáme kmín a uvaříme ne zcela doměkka. Scedíme je a v páře necháme dojít.
- 3Před podáváním je posypeme nasekanou petrželovou natí a protřeseme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.