Staročeská sekanina

110 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
345 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
17 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
267 mg
Cukr
505 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí a vepřové maso opláchneme a jemně umeleme s cibulí a vekou, namočenou v mléce a vymačkanou.
  • 2
    Uzený bůček uvaříme doměkka, vykostíme a nakrájíme na malé kostičky.
  • 3
    Vše smícháme, přidáme pepř, třený česnek, majoránku, vejce, vývar, dosolíme a vymícháme.
  • 4
    Sekaninu pečeme stejně jako prejt ve vymaštěných pekáčích.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
pá 5. 2. 2016
Staročeská sekanina
Hodnotím velice kladně a doporučuji vyzkoušet. U tohoto jídla záleží na dobrém dochucení směsi. Podávala jsem s vařeným bramborem s pažitkou a ještě jsem doplnila zeleninovým salátem. Za mě palec nahoru.🙂