Staročeské hovězí maso

140 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
653 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
30 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené maso vložíme do pekáče na máslo a spolu s cibulí nakrájenou na kolečka opékáme ze všech stran.
  • 2
    Přidáme plátky slaniny, tymián, pepř, sůl a vše zalijeme vínem a vývarem. Dusíme v troubě asi 90 minut.
  • 3
    Potom přidáme očištěnou, na špalíčky nakrájenou karotku, rajčatový protlak a dusíme ještě 30 minut.
  • 4
    Nakonec do pekáče vložíme uvařené brambory, přisypeme nasekanou petrželku a pečeme ještě 5 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.