Starodávná šumavská nádivka
80 min.
Ingredience
- 500gramůVepřová plec
- 1kusPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 12kusůVejce slepičí
- 500gramůHovězí maso přední
- 2hrstiKopřiva
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
528 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
35 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
3 g
Cukr
927 mg
Postup přípravy
- 1Umeleme syrové, omyté a očištěné maso (různé druhy- vepřové, hovězí, králičí)a dobře promícháme.
- 2Přidáme vejce, nasekané kopřivy, osolíme, opepříme a vše promícháme.
- 3Ve vymaštěném pekáči pečeme nádivku dorůžova asi 1 hodinu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.