Šťavnaté hovězí
100 min.
Ingredience
- 5kusůCibule
- 4lžíceMouka pšeničná hladká
- 1litrVývar z hovězích kostí
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 2lžičkySůl
- 1lžičkaMajoránka
- 2stroužkyČesnek
- 0,5kilogramHovězí maso přední
- 200gramůSádlo vepřové škvařené
- 2decilitryVíno bílé
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
518 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
44 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1V hrnci na sádle zpěníme na kolečka nakrájenou cibuli, přidáme na kostky pokrájené maso, zprudka osmažíme. Podlijeme vývarem, pod poklicí dusíme přibližně 50 minut.
- 2Potom zaprášíme moukou, přidáme na kolečka nakrájený česnek, osolíme, opepříme, podlijeme vínem, necháme dusit ještě 30 minut.
- 3Nakonec posypeme majoránkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.