Steak z jeleního hřbetu na grilu
23 min.
Ingredience
- 1,2kilogramyJelení hřbet
- 2lžíceOlej rostlinný
- 4stroužkyČesnek
- 2lžíceHořčice Dijonská
- 0,5lžičkaTymián sušený
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5lžičkaPepř černý celý
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
404 kcal
Bílkoviny
74 g
Tuky
9 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
413 mg
Cukr
49 mg
Postup přípravy
- 1V misce smícháme na marinádu prolisovaný česnek, drcený pepř, tymián, dijonskou hořčici a olej.
- 2Jelení hřbet vykostíme, nakrájíme na silné plátky, zlehka naklepeme, zalijeme marinádou a pod fólií necháme přes noc marinovat.
- 3Marinované steaky dáme na gril a z obou stran grilujeme. Před podáváním osolíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.