Steak z lososa na česneku
23 min.
Ingredience
- 800gramůLosos - filety
- 2decilitryOlej olivový
- 3stroužkyČesnek
- 10gramůSůl
- 1kusCitrony
- 20gramůPetržel - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
685 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
57 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Podkovy z lososa osušíme a lehce nasolíme polovinou soli. Prolisujeme česnek a smícháme se solí a olejem, nalijeme do ploché mísy. Do marinády vložíme steaky z lososa a necháme hodinu uležet, v průběhu jednou otočíme. Naloženého lososa necháme okapat a grilujeme 4 minuty z každé strany do zlatavé barvy. Podáváme s plátkem citronu a snítkou petržele.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.