Steaky s bazalkovým přelivem
30 min.
Ingredience
- 800gramůHovězí svíčková
- 1špetkaSůl
- 1lžíceKoření Steak 7 pepřů
- Bazalkový přeliv
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
552 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
31 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
305 mg
Cukr
75 mg
Postup přípravy
- 1Bazalkový přeliv připravíme tak, že v misce smícháme najemno nasekané oregano a bazalku, prolisovaný česnek a vše zalijeme olivovým olejem. Důkladně promíchámeme.
- 2Hovězí svíčkovou rozdělíme na 4 silnější plátky, pomocí paličky na maso je lehce naklepeme, osolíme, posypeme steakovým kořením a vložíme na rozpálený gril. Při grilovaní steaky potíráme bazalkovým přelivem.
- 3Grilované steaky servírujeme na připravené talíře a zalijeme zbytkem bazalkového přelivu. Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.