Steaky s bazalkovým přelivem

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
552 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
31 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
305 mg
Cukr
75 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bazalkový přeliv připravíme tak, že v misce smícháme najemno nasekané oregano a bazalku, prolisovaný česnek a vše zalijeme olivovým olejem. Důkladně promíchámeme.
  • 2
    Hovězí svíčkovou rozdělíme na 4 silnější plátky, pomocí paličky na maso je lehce naklepeme, osolíme, posypeme steakovým kořením a vložíme na rozpálený gril. Při grilovaní steaky potíráme bazalkovým přelivem.
  • 3
    Grilované steaky servírujeme na připravené talíře a zalijeme zbytkem bazalkového přelivu. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.