Steaky z divočáka s višněmi

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
577 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
30 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
1 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné maso nakrájíme na plátky, osušíme, lehce naklepeme, osolíme a opepříme.
  • 2
    Rozehřejeme olej a 50 g másla, maso po obou stranách opečeme. Tuk od opékání slijeme, přilijeme alkohol a zapálíme jej. Plátky masa i se šťávou odložíme na teplé místo.
  • 3
    V pánvi rozehřejeme lžíci másla, vsypeme do něj rozdrcený jalovec a nadrobno nasekanou cibuli. Přidáme vypeckované višně, vše podusíme. Zaprášíme moukou, podlijeme vypečenou šťávou. Prolisujeme, přidáme smetanu, krátce povaříme.
  • 4
    Nakonec do omáčky vložíme maso a krátce prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.