Steaky z jehněčí kýty s máslem s černými olivami
35 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1571 kcal
Bílkoviny
92 g
Tuky
130 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
2 g
Cukr
51 mg
Postup přípravy
- 1Nejprve připravíme máslo. Všechny ingredience vložíme do mixéru a důkladně promísíme. Vytvarujeme váleček, zabalíme do fólie a necháme min. 45min ztuhnout v mrazničce.
- 2Vykoštěnou jehněčí kýtu ochutíme solí, pepřem a tymiánem, zavineme, zabezpečíme nití a nakrájíme na porce.
- 3Grilujeme na venkovním grilu nad středně žhavým uhlím 5min po každé straně pro středně propečené maso, 8min pro dobře propečené maso.
- 4Těsně před sejmutím z grilu ozdobíme plátky másla s černými olivami.
- 5Podáváme horké.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.