Steaky z tuňáka

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
511 kcal
Bílkoviny
63 g
Tuky
18 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme a nakrájíme. Česnek oloupeme a nasekáme.
  • 2
    Steaky z tuňáka opláchneme, osušíme, pokapeme citrónovou šťávou, osolíme, opepříme a vložíme na pánev s rozpáleným tukem. Opečeme z každé strany 5 minut. Poté je vyjmeme a uchováme v teple. Na témže tuku orestujeme připravenou cibuli s česnekem, přidáme okapaná, oloupaná rajčata a okapané kapary, zamícháme, osolíme, opepříme. Bazalku omyjeme, osušíme a nasekáme. Přidáme ke směsi.
  • 3
    Steaky rozdělíme na talíře, obložíme směsí a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.