Stelline s jeseterem
40 min.
Ingredience
- 100gramůMrkev kořen
- 320gramůTěstoviny Stelline
- 200gramůRajčata
- 50gramůPetržel - nať
- 600gramůJeseter ruský
- 30gramůMajoránka
- 100mililitrůVíno bílé
- 50mililitrůOlej olivový
- 5gramůPepř černý mletý
- 5gramůSůl
- 50gramůBazalka
- 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 3litryVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
641 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
20 g
Sacharidy
73 g
Vláknina
9 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Petrželku, bazalku, majoránku a celerovou nať opereme a nasekáme. Oškrábeme mrkev a pokrájíme na kolečka.
- 2V pánvi rozehřejeme olej a osmažíme na něm bylinky a zeleninu. Rybí filety obalíme v mouce, osmažíme po obou stranách, osolíme a opepříme, zalijeme bílým vínem a víno necháme prudce vyvařit.
- 3Jakmile se víno vyvaří, přidáme rajčata, při střední teplotě je 10 minut podusíme a rybí maso během této doby jednou obratíme. V hrnci v dostatečném množství vody uvaříme těstoviny, promícháme s pokrájeným rybím masem a omáčkou a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.