Štěrbák s dipem ze zelených rajčat

25 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
263 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
9 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
18 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z džemu ze zelených rajčat (u nás používáme chutney), citronové šťávy, oleje, špetky soli a pepře ušleháme hladkou zálivku.
  • 2
    Listy štěrbáku nakrájíme podélně na plátky a vložíme do salátové mísy, zalijeme zálivkou, promícháme, ozdobíme vypeckovanými černými olivami a nakrájenou bazalkou.
  • 3
    V topinkovači opečeme bagety a potřeme je hořčicí. Podáváme k salátu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.